Om oss

Annasvahn.se startades 2016 av Anna Svahn i form av en blogg där hon delade med sig utav kunskaper och erfarenheter från börsen och finansvärlden. Anna Svahn är idag VD på Antiloop Hedge, en hedgefond startad 2020.

  • 2020 köptes Annasvahn.se upp av Hojjo Sverige AB.

Hur Annasvahn.se tjänar pengar

Annasvahn.se får provision från de tjänster vi rekommenderar på webbplatsen. Vi har dock som policy att inte marknadsföra tjänster som strider mot våra värderingar. Vår värdering vad gäller marknadsföring är att rekommendera tjänster vi själva använder, eller i annat fall tycker är bra för våra besökare. Vi får ofta tacka nej till erbjudanden från diverse företag som vill synas på hemsidan. Vi samarbetar idag med företag som Avanza, Nordnet, eToro, sigmastocks m.fl..

Vilket företag driver Annasvahn.se?

Annasvahn.se drivs av företaget Hojjo Sverige AB. Vi driver bland annat ett antal hemsidor på nätet med information om investeringar och ekonomi. Vår målsättning är att öka kunskaperna inom investeringar, både på börsen och utanför. Du får gärna kontakta oss ifall du har funderingar över vår webbplats.

Vi som jobbar med denna webbplats

Andreas Hogmalm

Andreas har mångårig kunskap om investeringar i främst aktier och fonder. Andreas gillar att analysera mindre företag på First North listan. Förutom att investera på börsen är företagande ett stort intresse. Företaget Hojjo Sverige AB är det tredje företaget Andreas är med och driver.

Joakim Ryttersson

Joakim har sedan tidig ålder haft ett stort intresse för investeringar, främst i aktier, fonder och investmentbolag. Med sin långa erfarenhet inom investeringar vill nu Joakim skriva artiklar som kan hjälpa nya investerare på börsen att fatta bättre beslut.

Företagsuppgifter

Här nedanför kan du hitta uppgifter om det företaget som driver hemsidan annasvahn.se. Du är varmt välkommen att kontakta oss ifall du har några frågor om vår hemsida.

FöretagHojjo Sverige AB
AdressYtterbyvägen 5c
Postnummer442 30 Kungälv
Org.nr559122-2780
E-post[email protected]
AllabolagTill hemsida
Hemsidawww.hojjo.se