Sharevilleprofiler att följa

Eftersom att jag inte är lika aktiv på Shareville längre efter att ha lagt min trading på hyllan i brist av tid tänkte jag istället tipsa om andra Sharevilleprofiler som jag tycker att man ska följa.

JockeNordnet

Lika självklart som att skaffa Shareville som sparare borde det vara att följa Joakim som jobbar som sparekonom på Nordnet. Hans investeringsfilosofi är lika sund som självklar:

  • Förstå vad du köper
  • Sprid riskerna
  • Spara långsiktigt
  • Håll dig informerad.

RikaTillsammans Jan Bolmeson

som driver Rika Tillsammans har en modellportfölj som följer de nybörjarråd han ger. När Jan inte investerar via Nordnet så arbetar han för balansekonomi där han bland annat föreläser om hur man får ett rikare liv med mer tid, pengar och energi.

Alexander Gustafsson

Konungen av UA-akademin, tävlar i MMA (ja, i alla fall på börsen) och superhärlig kille som på vardagarna jobbar för Nordnet och 9 av 10 helger befinner sig runt om i Sverige för att lära Er allt som krävs för att komma igång med ett bra sparande!

Framtidsfeministen

Sandra är tjejen bakom Framtidsfeministen som uteslutande investerar i jämställda bolag. Hon gör enkla fundamentala analyser och ser över portföljen någon gång per år.

Elin Helander

Elin är expert på hjärnan och beslutsfattande, är grundare av forskningsinitiativet Moneymind som jobbar för en hälsosam privatekonomi och kognitionsvetare på spar-appen Dreams. Hon skriver dessutom en bok om psykologin bakom ett framgångsrikt sparande.