Innehav just nu

När jag ändå ligger hemma och är sjuk (magsjuk och inte kunnat äta på två dygn) så tänkte jag passa på att uppdatera er om mina innehav just nu.

Jag har den senaste veckan omfördelat mina innehav endel. Från att aktier endast motsvarat ca 25 – 30 procent av mitt totala innehav så har jag sålt av endel av mina Bitcoin efter den senaste tidens superuppgång och investerat endel av dessa i aktier. Min tanke är dock att vänta på att se en tydlig positiv trend i Bitcoin igen innan jag fyller på. Jag vill dock inte ha mer än 12 procent av mitt innehav i Bitcoin, bättre att diversifiera med annat. Men, det jag skulle skriva om idag är ju mina aktieinnehav, jag vet att många är nyfikna. Jag äger just nu Inditex, Melker Schörling, Lucara Diamond och Oscar Properties. I en av mina första intervjuer angående mina investeringar så sa jag att jag tycker att diversifiering inte är en faktisk riskspridning om du äger fler bolag än du kan hålla dig uppdaterad om, det står jag fast vid. Dessutom äger ju jag en hel del annat också. Vad gäller räntor så kommer jag framöver att göra ett samarbete med Lendify och berätta mer om hur de gjort räntesparandet mer attraktivt och mer lönsamt.