Bitcoin över 1400 USD och rapporter

Jag handlar som ni vet med certifikat med bitcoin som underliggande tillgång. Certifikatet går ju bara att handla under Stockholmsbörsens öppettider men utvecklingen på Bitcoins går att följa varje dag. I fredags stod bitcoin (alltså inte mitt certifikat utan själva kryptovalutan) i 1347 USD som högst men stängde på 1330 USD. Igår var stängde kryptovalutan på 1420 USD. Jag ser därför lite extra mycket fram emot börsöppningen idag.

Vi är ju fortfarande inne i en rapportperiod och ikväll släpper Lucara Diamond Corp. sin rapport. Dessutom får vi se rapporter från Hexagon, Alligator Bioscience, Bilia, Net Insight med flera idag. Jag ser fram emot att läsa Lucaras rapport ikväll! Det ska också bli spännande att följa Hexagons utveckling efter rapporten, bolaget har ju hamnat något i blåsväder på grund av att VD Ola Rollén är misstänkt för insiderhandel och nu är åtalad. Dessutom är det ett av Melker Schörlings största innehav vilket ju är av stor betydelse för mig som äger investmentbolaget. På tal om Melker Schörling så handlades de under en del av förra veckan på substansvärdet utan substanspremie, vilket var väldigt länge sedan sist. Jag har ett resonemang vad gäller priset på aktien i relation till värdet på deras innehav och hur det kan komma att utvecklas i framtiden, men jag kan återkomma om det längre fram! Lite senare kommer också ett inlägg om kassaflödesanalys upp på bloggen där jag tar H&M som exempel!