Vecka 12: portföljuppdatering

Det känns skönt att vara hemma igen. I fredags när jag kom hem åkte jag direkt till ett möte för en potentiell ny investering och i helgen har jag bara suttit med mitt team för Cygnus och jobbat. Jag har sagt det förut men det känns så häftigt att vad som var ett frö till en idé för två år sedan nu har extrapolerats till att bli en modell som vi fortsätter att utveckla och förfina. Ser fram emot att visa resultatet längre fram sen.

Men från Cygnus till portföljen! Förra veckan steg portföljen +1,16 procent mot omxs30 som var ned ca 1,5 procent. Jag har fortfarande inte handlat, det som påverkat portföljen positivt är Gran Colombia Gold och Azelio som återhämtat sig samt guldpriset som efter FEDs duvaktiga besked klättrade tillbaka till högre nivåer.

…Nu ska jag fortsätta preppa inför ett möte med Cygnus i veckan!

/A

2 Comments

 1. Hej!

  Och tack för tipset om GCG. Känns lite som detta året kan bli en vändningspunkt för råvaror?! Vad tror du? Själv har jag en del Lundin Gold. Tycker mycket talar för den de kommande fem åren.

  Ser du några intressanta case i råvaror i år? Majs kanske?!

  Spännande följa denna sajt. Du verkar påläst och kunnig.

  Lycka till med placeringarna.

  Vänliga Hälsningar
  Clas

 2. Hej
  Lyssnar på alla era poddavsnitt. Hörde att du hade tagit in Azelio in i portföljen. Vad tror du som Saltx? Känns som de har kommit längre än Azelio nu när derar Pilotanläggning som de kör med Vattenfall i Berlin är färdig.
  De har nyligen tagit in mer pengar också så kassan är rätt välfylld för tillfället.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.