Vecka 11: Portföljuppdatering

…Jag funderar på att strukturera om mitt bloggande och sluta blogga. Istället för att ha en öppen blogg funderar jag på att använda domänen som en plattform och istället skriva då och då via ett nyhetsbrev. Vi får se hur jag gör och man kan fortfarande följa mig på instagram såklart om man vill det. Jag har tyvärr inte tid att skriva lika ofta via bloggen men skulle ändå vilja kunna samla mina tankar och idéer om Cygnus och Cyg Cap, mina andra uppdrag, penningpolitik (hehe) etc på ett och samma ställe. Jag är egentligen inte ett fan av att dela med mig av ”mig” och vill helst hålla det jag skriver om ganska opersonligt – därav att jag väldigt sällan skriver om annat än investeringar eller arbetsrelaterat antar jag. Ett e-mailutskick känns enklare och jag gillar hur vi arbetar med Insiders varje vecka, skönt med en struktur. Hur som helst, jag har inte bestämt mig än. Vad tycker ni?

MEN, med det sagt så kommer jag inte sluta med portföljuppdateringar även om dessa i sådana fall kommer att ske via e-mailutskicket. Tills jag bestämt mig får ni dock dem här som vanligt.

Portföljen var ned under förra veckan jämfört med OMXS30 som var rejält upp. Den negativa utvecklingen berodde bland annat på Azelio (även om det är en mycket liten del av portföljen), Gran Colombia Gold som fortsätter ned pga guldpriset som nu står i 1306 från tidigare 1344 USD per oz.

Jag har inte gjort några förändringar i portföljen, varken förra veckan eller nu och jag har inte heller några planer på att handla om jag inte stöter på ett case som är intressant nog.

/A

1 Comment

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.