Vecka 10: Portföljuppdatering

Micke tycker att jag och Stefan Ingves är lika. Det hade ju varit så episkt roligt om jag nu hade berättat att jag är hans dotter. Så är det dock inte, haha.

Den här veckan försvann bara. Det har varit fokus på bok, hinna med lite möten innan jag åker iväg igen på lördag om en vecka och såklart galan i torsdags och inte minst Barbara Stewarts lansering av hennes senaste Rich Thinking-rapport som släpptes i fredags! Barbara är fantastisk, när jag började följa henne för några år sen kunde jag knappt drömma om att jag bara några år senare skulle vara en av de kvinnor som hon intervjuade till sin rapport. I år skriver hon om ”Smart Women – Big Ideas” och rapporten i helhet går att läsa här.

I torsdags kväll var jag på Grand Hôtel med anledning av Veckans Affärers ”Näringslivets 125  Mäktigaste Kvinnor”. Väldigt tacksam över att få stå på samma lista som inspiratörer som Antonia Ax:son Johnson, Jessica Schultz, Sophia Bendz m fl. Bra vecka med andra ord.

Hur som helst. Till den mer intressanta frågan: hur har portföljen gått i veckan? Förra veckan påverkades som ni vet av Gran Colombias fall på 19 procent bara under fredagen 1 mars. Den här veckan har jag inte heller handlat alls och portföljen är upp +0,76 procent mot OMXS30 nästan -2 procent. Som jag dock betonar vecka efter vecka så är enskilda resultat per vecka fullständigt ointressant för mig och jag tittar bara hur det går långsiktigt.

/A

1 Comment

 1. Tack för en bra blogg!

  Jag vill minnas att ni i något outsiders avsnitt pratade om valutadiversifiering. Pga. bojsänket kronan tänkte jag öppna lite olika valutakonton och sprida risken.

  Vilka valutor skulle du rekommendera? De jag har tänkt är,
  – Euro
  – US Dollar
  – JP Yen
  – GP Pund
  – CH Yuan

  eventuellt canadensiska dollar med.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.