H&Ms försäljning och bokrelease

Jag har ju tidigare kallat Tesla uninvestable på grund av volatilitet och en galen VD och när jag tittar på kursreaktionen på H&Ms försäljningssiffror får jag lite samma vibe, inte att KJP är galen alltså, men hur kursen rör sig på nyheter.

H&M är fortfarande dyrt i min mening och det tyckte tydligen marknaden också trots att försäljningen kom in i linje med förväntan? Jag försöker greppa hur det kommer sig att när H&M släpper en rapport under förväntan så stiger kursen men är siffror i linje med förväntan så sjunker den? Så bakvänt… Hur som helst, jag har kvar min korta position så jag gråter väl inte direkt över reaktionen, hehe. 4 procents försäljningstillväxt jämfört med samma period föregående år är ju fortfarande så långt under bolagets egna guidning. Jag ser fram emot rapporten som kommer senare!

MEN – Nu är det dags för mig att bli lite blödig. Min andra bok släpptes för ett par veckor sedan och idag hade jag bjudit in några vänner till en bokreleasefrukost. Varje fredag äter jag frukost med ett gäng entreprenörer, inspiratörer och vänner. Vi har gjort det till vår lilla fredagstradition och eftersom boken jag skrev handlar om nätverk så kändes det helt rätt att ha en minirelease i mitt frukostnätverk (<3). Jag VET att jag faktiskt har skrivit en bok om vikten av att lyfta andra, att aldrig låta någon annan betala priset för din framgång men jag blev ändå helt överväldigad över de fantastiska personer som jag hade runt mig idag. Jag är så tacksam och det är så fint att ha vänner som finns där. TACK!

Nätverka går att köpa via Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln etc!

Camilla och Vendela är två av de mest briljanta personerna jag känner. Roligaste också. Igår våldgästade jag dem på kontoret på vägen hem, tänkte kika förbi i fem minuter men vi satt och asgarvade nonstop i två timmar istället. Känns som en dröm att spendera kommande veckan med dem! 

Ser ut som ett skivomslag. Eller Nattvarden av Da Vinci. Modern och feministisk tappning. 

Vad har jag gjort för att förtjäna allt stöd?! <3

Ibland driver vi varandra till vansinne (oftast ditt fel, hehe) men du står ändå alltid där bakom mig, hejar på och tvingar mig utanför min comfort zone. 

MIN BOK! Jag tycker att den är så fin, så glad!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.