Saariselkä

Micke behöver aldrig frysa i sin jacka. Han hade den när han besteg Aconcagua (Amerikas högsta berg med sina blygsamma 6962 m över havet) för hundra år sen. Vi tänkte på tal om det göra det om ett par år tillsammans med vänner som just besteg Kilimanjaro(!!!).

Årets första resa gick till Saariselkä. Jag vet, koldioxidutsläpp. Jag har inte bil, äter knappt kött, lagt om mycket kapital (framförallt pensionspengar) till hållbart sparande (minskar ditt koldioxidavtryck mer än om du slutar köra bil resten av livet). Det här var min julklapp till Micke, och vi fick faktiskt se norrsken! Dagarna uppe i Saariselkä var underbara, vi tog det lugnt, åkte hundsläde, drack för mycket champagne och rullade oss i snön mitt i natten, haha. Allt som sig bör. Det var ca -20 till -25 grader när vi var där, vilket var KALLT men extremt vackert. Vi kom hem i eftermiddags och har egentligen bara jobbat sen dess, nu ska vi snart gå och köpa godis och sen se en film. Lördag <3.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.