Tisdag, nytt kontor och min nya roll som VD

…Jag lyckades somna under min meditation idag. Är lite trött i kroppen på grund av mitt nya träningsschema, men kommer snart i fas igen! Idag har jag bl a träffat vår revisor, käkat lunch med Martin Sandquist för att bolla Cygnus och sen kika på ett kontor som jag eventuellt ska flytta till. Eftersom jag kör VD-rollen för Christians investmentbolag parallellt med Cygnus och Cyg Cap så vill jag ha allt samlat på ett ställe. Här kan ni förresten läsa om min nya roll och vad vi kommer att fokusera på samt om de två första bolagen som vi investerat i. Behöver jag säga att jag tycker att det här året känns spännande?

Jag har ändå alltid velat ha en biograf i guld på kontoret 

Cygnus känns riktigt, riktigt bra förresten. Det är så häftigt att vad som var ett frö till en idé när jag jämförde lite olika tillgångsslag för 2 år sen har extrapolerats till en modell som faktiskt inte bara fungerar, utan som verkar prestera riktigt bra. Får skriva mer om vad som händer med Cygnus längre fram. Nu ska jag köra telco med min ena partner tillika makroanalytiker.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.