Som att komma hem

Jag vaknade ju tidigt imorse och hamnade ganska snabbt in i ett jobbflow så jag skippade att försöka somna om och gick istället och tränade runt 06. Jag älskar verkligen den här stan. När jag gick över 5th ave imorse kändes det som om jag på riktigt kastades tillbaka till den version av mitt jag som jag var när jag var här för lite mer än två månader sen. Det var som om jag aldrig hade åkt tillbaka till Stockholm emellan. Jag och Micke har ju pratat om att bo här några månader under nästa år och jag hoppas verkligen att det går att lösa så att vi kan ta med hundarna och åka, det hade varit fantastiskt.

NU ska jag ta en nap innan en middag ikväll. Imorgon kommer två vänner hit så jag tänkte checka in på hotellet innan de kommer, fylla kylen med champagne och se till så att båda är redo för första kvällen här.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.