Min fredag

Jag delar sällan med mig av mina dagar, så jag tänkte att ni kunde få följa med från min torsdag kväll till nu.

Igår mötte jag upp en av mina närmsta vänner för en middag på ganska nyöppnade Art på Döbelnsgatan. Vi avhandlade allt från min resa till New York till relationer, oväntade vänskaper och jobb. Idag har jag bara haft en heldag med Micke, inte planerat alls så desto mysigare. Vi låg i sängen och Micke läste Hussmans market comment och Howard Marks memo medan jag fördjupade mig vidare i centralbankernas röra. Senare mutade jag honom med lunch och sen gick vi hand i hand (M avskyr det egentligen, han tycker att det är OPRAKTISKT) till en juvelerare där jag valde ut diamant för att designa en egen ring. Jag har under över ett år letat efter en speciell ring men inte hittat, så nu bestämde jag mig för att designa en egen!

Sen jag sa upp mig är stunder som dessa det bästa jag vet. Fint ändå. Att dela passionen att avslöja centralbankirers idioti…. 😉

Micke satt bredvid och hejade på med ord som ”Ta en större sten, älskling. Snåla inte!!!” eftersom han inte betalar, haha! Eftersom han uppenbarligen inte tänker fria får jag köpa en ring till mig själv, känns helt klart bättre så. Vi är våra egna, det är lite poängen med vår relation, ingen är beroende av den andra.

Den jag valde till slut syns inte på bilden, utan det blev en baguetteslipning med en ganska rejäl ringskena som smalnar av vid stenen. Det är en julklapp från mig till mig, så jag bad våra vänner på A.P Shaps om att inte stressa, tänkte hämta den i början av december! Längtar!

/A

3 Comments

  1. Ett väldigt bra memo fr Howard Marks. Hade missat att han precis kommit ut med en ny bok, nu är den inköpt så det blir läsning av den senare i veckan

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.