Handelskrig och sojabönor

Förutom att kasta med håret vid poolen så skriver jag en hel del här också. Och spelar in podcast. Vi passade på att ta med studion ner till Grekland nämligen.

Jag har bland annat precis skrivit en krönika för Vontobel om hur handelskriget påverkar priset på råvaror, och inte vilken råvara som helst utan sojabönor. USA exporterade nämligen hela 68 procent av sin produktion till Kina men eftersom de höjde tullen på sojabönor som svar på USAs ståltullar så kommer USA att förlora en stor del av exporten dit.

Läs mitt inlägg här!

/A

1 Comment

  1. Hej!

    Ville bara säga att du är en stor inspirationskälla för en ung tjej som är ny i aktievärlden men är sugen på att lära mig mycket mer. Tack för en bra blogg och intressanta inlägg!

    Sedan passade jag även på att kommentera just detta inlägg då jag tyckte din badräckt var väldigt fin. Var är den ifrån? 🙂

    Kram

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.