Födelsedagsfirande och sommarplaner

Här sitter jag och blir bortskämd på min dag. Minns ni den vita silkesdrömmen från Lou in Love som jag bar på plåtningen hos Mouche? Micke hade kort därefter beställt den lagom till min födelsedag och då hade Mouche passat på att skicka med kostymen från Dagmar som födelsedagspresent från dem. Fina, fina, fina människor i mitt liv alltså.

Jag älskar dig!

Kostymperfektion.

Jag förklarade för Micke att jag inte bara blev överlycklig över kimonon från Lou in Love utan för att han ju köpt den från ett bolag som jag är investerare i. Dubbelt så bra, tror att det är svårt att förklara hur tacksam jag är!

Något annat kul, som inte riktigt har med min födelsedag att göra, men med sommaren är att vi i helgen bokade Grekland i början av Augusti. Jag ska skriva klart min andra bok och Micke (och jag) ska köra jetboard i två veckor med Esurf som först jag introducerade Micke för och som han sen investerade i (och tog hela emissionen själv vilket lämnade mig utanför, kul historia btw). Jag är alltså på plats i Almedalen första veckan i juli, sen åker jag till Båstad tillsammans med SEB för att föreläsa 19-22 juli, därefter åker vi två veckor till Grekland och sen till Schweiz på en weekend i början av september. Jag älskar att resa!

Nu ska jag iväg på födelsedagsmassage!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.