Ut på tur

Igår packade jag och Micke ned jordgubbar och köpte med oss sallad från Holy Greens och promenerade sen på Strandvägen mot en väns båt som vi skulle hänga på under dagen. Det skulle ”bara” vara runt 20 grader men vädret var på sitt bästa humör och vi hängde ute på vattnet i båten hela dagen sen!

Tur att jag inte är modebloggare, då hade en sån här bild på håret aldrig varit acceptabelt. Nu kan jag istället skriva #sparadkrona eftersom jag inte behövde gå och få det fönat på salong. Win.

Jag vet inte hur ni föredrar att spendera sommarens första dagar men med en kaffe och ens egna bok på en rivierabåt i Stockholms kanaler kan jag tala om är ganska fint.

Här höll tre av oss på att trilla ned i vattnet. Hade blivit en bra bild!

Båten heter alltså ”Niet Normaal” vilket jag tycker är ganska kul. När mitt sällskap skulle iväg och köpa kaffe blev jag ansvarig för att den här bjässen på sju ton inte stötte emot kanten och fick märken. Jag gjorde det med bravur.

Det var min lördag! Nu sitter jag och skriver på ett inlägg som jag kallar för ”TINA is no more” som handlar om att det visst finns alternativ till aktier – som dessutom är mycket bättre.

Simma lugnt!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.