Opera, Geena Davis och en söndag

Jag sitter och jobbar undan så mycket som möjligt inför att jag åker till Köpenhamn över dagen imorgon. Jag har blivit inbjuden av BMW för att medverka vid Womenomics under dagen och ska på kvällen äta middag tillsammans med Geena Davis för att diskutera jämställdhet i branschen. Jag får berätta mer om dagen senare i veckan. På onsdag har Feminvest ett event i Stockholm och på torsdag morgon åker jag till Göteborg för att träffa lite kunder. På lördagen ska vi ta lite nya pressbilder hos Mouche och sen åker vi hem på kvällen. På söndag har jag bokat in tennis med en vän och sen börjar karusellen om igen.

Överexponerad bild på ett överexponerat par

I lördags kom mina föräldrar till stan för att gå på opera. Vi såg Rosenkavaljeren och Micke satt under 4 h och 25 min och funderade på hur han kunde hämnas på mig efter att ha lyssnat på Strauss fars, hehe.

Kan vi prata lite om min söndag? Vi spenderade halva dagen i sängen, drack kaffe, lyssnade på klassisk musik (och Micke satte på Tchaikovskys piano concert no 1 som är 22 min och inte alls bra men han låg där och log i 22 min och tyckte att det var en bra hämnd för Rosenkavaljeren kvällen innan, haha). På eftermiddagen tog vi med en filt och hundarna och la oss i tegnérlunden i några timmar i solen. Småpratade, halvsov och gick sen hem och käkade middag till en gammal serie.

Jag har ju tidigare berättat om min bakgrund vilket gör att jag värderar bra relationer idag. Vi är väldigt duktiga på att inte ta varandra för givet. Ibland frågar folk mig hur det är att leva med Micke (och de syftar då på hans miljoners miljoner antar jag) och mitt enda svar är att jag får en sak som jag tror att få relationer har ”råd” med. Micke ger mig all sin tid och fokus. Han brukar säga att han är färdig med sin karriär och att vi nu ska fokusera på mig. Fint att ha det så.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.