Bokrelease och inspelning

Det har varit tyst på bloggen mer än vanligt de senaste dagarna! Jag och Linnéa släppte ju vår bok ”Investeringsguiden: Så kommer du igång med ditt sparande” och igår hade vi en liten bokrelelease på vårt förlag Pagina med lite vänner och familj! Vi har fått så otroligt fin feedback på boken och det känns väldigt roligt!

Idag har det varit fullt upp. Jag och Micke står på scen imorgon på Börshajen Academy för att lära er allt vi kan om att inte bråka om pengar i en relation så förmiddagen gick åt till att öva igenom presentationsmaterialet samt jobba ikapp lite eftersom jag spenderade min eftermiddag hos Nordnet med Linnéa för att spela in några filmer om boken!

Jag dansar ALLTID innan inspelning. Här till Frank Sinatra, hehe. Vår grymma bildproducent Patrick tog en bild in action. Kul att Linnéa gäspar vid sidan, inte lika road som mig! Det här med dans innan sändning är något jag alltid gör, oavsett program.

Vi avslutade med obligatorisk gruppbild. Hur härligt att ha Linnéa uppe i Stockholm förresten? Häftigt att ha skrivit en bok tillsammans men inte ens varit i samma land! Om ni undrar varför Alex sitter ner så beror det på att han är superlång och inte ens med klackar är jag i närheten. Något som tittare till Nordnet Talks brukar tycka är kul (så nu sitter vi alltid på stolar i programmen).

Nu ska vi ta en långpromenad med hundarna och sen fortsätta ladda inför imorgon. Efter eventet imorgon checkar jag ut och tänker nog stänga av telefonen under ett dygn. Kroppen säger ifrån och behöver ta det lite lugnt.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.