Tack Vontobel

Vilken värld vi lever i va? Jag frågade för ett tag sen efter fler instrument för att kunna handla med softs och banken Vontobel svarade precis med ett produktutbud som precis tagits fram efter mina och andras förfrågan.

Tack själva, Vontobel.

Så, idag är i alla fall första handelsdag för de produkter som togs fram med mjuka råvaror som underliggande tillgång. Jag har ju pratat mycket om kakao och nu har de alltså tagit fram Mini Futures med Kakao bland annat som underliggande tillgång. Klicka här för att komma till listan med instrument (eller sök på Nordnet eller Avanza).

För ganska exakt ett år sen gjorde jag ett samarbete tillsammans med Vontobel där jag gick igenom hur deras produkter fungerar, här kan ni hitta det sammanfattningsinlägget.

Nu ska jag gå ut med Capex en sväng och sen släpa mig bort till gymmet. Jag är lite mosig i huvudet idag och behöver träna för att syresätta hjärnan lite.

/A

4 Comments

  1. Nej, det var faktiskt inte så! 🙂 Jag sa till Vontobel att jag saknade fler produkter med fokus på softs och de levererade. Är ju fler än jag som efterfrågat det! Inte alls ”planerat” från början. 🙂

   Och ja, det stämmer (som det står i inlägget) att vi haft samarbeten innan! Detta inlägg är dock inte sponsrat utan jag blev glad när jag såg att de tagit fram fler instrument!

 1. Hej,

  Missade din story, kan du inte skriva ett blogginlägg med vilka podcasts du följer?

  Tack för en bra blogg!
  Mvh,
  Erik

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.