Lördag och borttappad klänning

Igår bestämde vi oss för att inte bestämma oss för något i förhand, hehe. Istället gick vi från restaurang till restaurang, åt förrätt på ett ställe och varmrätt på ett annat. Klänningen på bilden har en ganska kul historia. Jag köpte den (alldeles för dyr men blev kär i snittet) när vi var i New York på Saks Fifth Avenue. Direkt efteråt satte vi oss på en takbar, delade en flaska pinot grigio och tog sen tunnelbanan, bytte efter några stationer och åkte vidare igen. Ungefär då upptäcker jag att jag glömt påsen med klänningen, förmodligen på takbaren. Utan batteri på telefonerna kunde vi inte använda oss av GPS så vi fick förlita oss på våra vinhjärnor (som dömt att misslyckas) men lyckades ändå ta oss till takterrassen. Där bara skakade de på huvudet och sa att de inte hittat någon påse, vilket inte var så konstigt menade Micke, för det kunde lika gärna ha stått ”Tiffany’s” på påsen och jag fick börja vänja mig vid tanken på att åtskilliga tusenlappar tappats bort och ätits upp av det stora äpplet. MEN, då helt plötsligt ser jag den, påsen, ståendet precis där vi suttit och jag kunde ta med den till hotellet igen. Slutet gott, allting gott, med andra ord.

Halsbandet på bilden har ni sett förr, för det har jag inte tagit av mig sedan kvällen innan julafton när jag fick det av Micke. Ett perfekt litet pavéhjärta med diamanter. Jag använder inte så mycket smycken mer än en ring och halsbandet och tycker att det är helt perfekt. Kul sidestory är att Micke tror att diamanter är vår tids största bubbla och att han egentligen menar att de är värdelösa. Jag får dock glittra ikapp lite med stenarna ändå.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.