En balkong i solnedgången

Jag ber om ursäkt för bombningen av semesterbilder från Italien men detta är ju ändå en blogg där jag skriver om investeringar och resor. Igår tog vi en promenad i den lilla byn och gick bland annat upp i fortet som ligger här. Utsikten var minst sagt magnifik och det fanns även en liten undangömd citrusträdgård som gjorde vår redan drömlika tillvaro ännu härligare.

Jag är ju här för att skriva på min andra bok. Något jag gör allra bäst i nya miljöer. Så efter vår lilla upptäcktsfärd satte vi oss på ett café vid torget och jobbade i några timmar med utsikt över sjön och bergen på andra sidan. När magen började skrika efter pasta och prosecco var det bara att ge efter och vi flyttade oss några bord till en liten restaurang intill det café där vi just spenderat flera timmar. Vardagen är härlig här.

Igår hade vi bokat bord på en restaurang med en terrass ut mot hamnen, men innan vi bytte om och gick dit satte vi oss en stund på vår svits balkong och bara njöt av utsikten. Vyerna här är obeskrivligt vackra, det kommer liksom inte riktigt fram på bild.

Ett par minuter i sju gick vi runt hörnet till restaurangen och satt sen där prick hela kvällen, jag åt bland annat ananasravioli med chokladmousse. Japp, ni läste rätt. Magiskt.

/A

1 Comment

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.