Det går snabbt – Amerikanska börserna knapp återhämtning

De amerikanska börserna återhämtade sig något under kvällen efter att jag hade publicerat mitt blogginlägg igår och Sverige väntas öppna på svagt minus.

Dow Jones Index påen nivå om 23 637,5 

S&P 500 på 2586,2 

Med nästan två timmar kvar till öppning väntas OMXS30 öppna runt 1525.


Jag har haft en bra påskhelg förresten. Middagar, mycket träning, promenad med en vän och igår mötte jag upp Joachim som startade och driver fintechbolaget Bofink för att jobba med en bolåneskola för att kunna utbilda mina läsare och följare om vad man bör tänka på innan man köper sin första bostad, hur man kan förhandla ned räntan om man redan äger en bostad och mycket mer. Väldigt kul projekt som jag tror kan hjälpa många. Läs mer om Bofink genom att klicka på bilden nedan.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.