Middag på L’Avventura

Igår käkade vi middag på L’Avventura som ligger på Sveavägen. Ingen av oss hade varit där tidigare och lokalen var verkligen fantastisk. Mysigt ställe och bra kväll. Imorse var jag piggare än Micke som fortfarande ligger bredvid mig i soffan i samma kläder som igår, haha. Angående hans skjorta på bilden så tror han alltså inte att det är superfashion att knäppa upp knapparna ned till naveln utan hans bänkpressande verkar ha gett resultat för helt plötsligt bara sprack skjortan.

Idag släpptes senaste avsnittet av Outsiders. Vi snackar om hur man gör analyser, att sluta titta på enskilda parametrar och jämställdhet. Jag tror att bolag kan vara jämställda utan att ha minst 40 procent kvinnor i styrelsen och vill att bolag ska sluta ta genvägar för att inte behöva arbeta med mångfaldsfrågor. Lyssna på avsnittet i din podcastapp eller här.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.