ANNA SVAHN

Meny Stäng

Jag söker en kollega till Feminvest, vollan tillbaka och Spotify till börsen

Det här känns ganska långt borta just nu, men som tur är åker jag till Barcelona för några dagars sol imorgon!

Jag ska snart sticka iväg till gymmet för ett morgonpass innan dagen drar igång men tänkte kika in här först. Som rubriken lyder så söker jag en person till Feminvest. Det gäller en heltidsroll som projektledare i Stockholm. Sen jag började har nätverket mer än fördubblats i storlek och jag hinner tyvärr inte både utveckla nätverket och driva det samtidigt. Därför vill jag nu ha en person med projektledarbakgrund som också har ganska bra koll på börsen som kan bli ett team tillsammans med mig. Det kommer ut en annons på Feminvest.nu i eftermiddag men vet du redan nu att du är intresserad är du välkommen att maila mig på anna.svahn@laika.se.


Igår visade börsen ytterligare symptom på schizofreni. Minns ni för ett par veckor sedan när man flaggade för räntehöjningar och börsen störtdök i några minuter innan den återhämtade sig för att sen stiga till högre nivåer än innan? Igår talade den nytillträdde Fed-chefen Jerome Powell och sa att de gradvis kommer att höja styrräntan eftersom framtidsutsikterna är starka och att den senaste tidens volatilitet inte bör tynga ekonomin. Han flaggade också för att de tre planerade räntehöjningarna kan komma att bli fyra under året.

The volla is back

Jag och Micke snackar ju om volatilitet i första avsnittet av Outsiders. Finns på Soundcloud eller där podcasts finns!


Att Spotify skulle noteras var ingen nyhet men jag gillar verkligen hur Daniel och gänget vill göra det på ett så transparent sätt som möjligt. När det handlar om att driva bolag så tror jag att så länge det är rätt typ av person och entreprenör så spelar det egentligen ingen roll vilket bolag de bygger, för det är sällan idén i sig som är banbrytande, bara människornas hårda slit och strategiska tänkande bakom.  Oavsett så tycker jag att det ska bli superspännande att följa Spotifys resa efter noteringen och ser fram emot mer inblick i bolaget!

/A

© 2019 ANNA SVAHN. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.