EFN Börslunch

Idag slängde jag på mig en vårig kostym för att gästa EFN Börslunch tillsammans med Ulrika Hasselgren från Danske. Vi snackade hållbarhet, jämställdhet och utmaningar för retail. Se avsnittet här.

Det är förresten väldigt kul att kunna göra saker tillsammans med vänner som också jobbar i branschen. Matilda och jag lärde känna varandra nere i Malmö och ingen av oss kunde tro att vi ett par år senare skulle sitta i en studio ihop, hon som programledare och jag som gäst. Jag tycker att hon är fantastisk, ödmjuk och väldigt duktig. Men framförallt är jag glad över att kunna bolla tankar, idéer och utmaningar med vänner i branschen. Det behövs emellanåt!

/A

1 Comment

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.