Brasseriet, öppning på minus och räntehöjning

Sorry för resting bitch face på bilden högst upp, jag var säkert hungrig. Ett problem som löste sig på bästa sätt när jag sen åt middag på Brasseriet med en vän. Alltid skönt att kunna bolla tankar och idéer med någon som förstår men har andra perspektiv.


Börsen väntas öppna på minus idag. Förhandeln hos IG indikerar -0,86 procent när det är nästan en timme kvar till öppning.

OMXS30 två dagar.

Igår meddelade FED att styrräntan höjs från intervallet 1,25 % – 1,50 % till 1,75 % – 1,50 %. Totalt väntas tre räntehöjningar i år men enskilda ledamöter tror att vi kan få se totalt fyra räntehöjningar. Jag och Micke pratar faktiskt lite om vad räntehöjningar betyder för till exempel aktiemarknaden i första avsnittet av Outsiders, lyssna på det här.


Många undrade vilket instrument jag använder för att gå kort HM inför rapport. Jag kör ett vanligt cert utan hävstång. Finns mängder att välja på!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.