Barcelona i bilder

Tack för alla snälla ord efter mitt inlägg igår. Jag var nervös när jag publicerade det för att jag tycker att det kändes som om jag erkände hur dålig jag är. Förstår ni hur djupt inpräntat det är? När jag berättade för Micke om min bakgrund var min nästa impuls att jag ville göra slut, för varför skulle han vilja vara med mig när jag precis berättat att jag var så värdelös att någon till och med tyckte att jag förtjänade att bli misshandlad. Jag förstår samtidigt att det inte är så, men det är något otroligt svårt och komplext att gå igenom och ännu svårare att bearbeta.

Hur som helst. Jag har precis packat om min resväska. Imorgon bär det av till Malmö för första delen av vår hållbarhetsturné och på onsdag åker jag till Göteborg innan vi avslutar i Stockholm på torsdag! Innan jag ger mig ut på turné med Nordnet tänkte jag dock att vi skulle kolla tillbaka på min helg i Barcelona med Andra och Ishtar.

Första kvällen käkade vi middag på ett ställe som heter Maná 75 precis vid Hotel W. Vi hade spenderat första dagen med att shoppa, dricka cava och få håret fixat inför kvällen. Andra dagen spenderades på samma sätt men då avslutade jag och Ishtar natten på ett undergroundställe innan vi på vägen hem hittade en man med en cykel täckt i dioder och lampor som vi fick låna. Innan dess hängde vi en stund på ett ställe som heter Carpe Diem där bartendern var trevlig nog att bjuda oss på jordgubbar och hallon.

Tack Barcelona. I’ll be back. Men först kör vi en vända Malmö-Göteborg och om några veckor bär det av några dagar till Alicante för jetsurfing och bokskrivande. Är så glad att det här är mitt liv.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.