Två saker

Det finns en mängd olika saker att säga om H&Ms rapport igår. Till exempel att de försöker dölja en nyemission bakom en utdelning. Att de fortfarande har stora problem med sin digitala satsning och att om tidigare års resultat har präglats av stora investeringar så kommer kommande år att bli ännu värre. Jag var inte så fel ute med min analys med andra ord.

Andra som håller med är bland annat Morgan Stanley som igår kom ut med en riktkurs om 100 kronor.

En annan sak som hände igår var att Veckans Affärer utsåg mig till en av 2018 års 101 Supertalanger! Jag är väldigt, väldigt glad över den utmärkelsen!

Dessutom i extremt gott sällskap av min favoritVD Tove Zander och supergrymma Framtidsfeministen (som precis startat ett nytt bolag som heter Equalytics som tar fram jämställdhetsdata på bolag, heja).

Se hela listan här.

/A

4 Comments

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.