ANNA SVAHN

Meny Stäng

Lördag och magsår

Igår eftermiddag hade jag ett möte med mitt bokförlag och kände mig på vägen hem lite matt. Jag har vaknat med ganska kraftig huvudvärk senaste veckan men tänkt att det kanske har berott på stress osv. Jag har därför sovit i princip direkt efter jobbet för att sen gå ut med hundarna och gå och lägga mig igen kring kl 21 (rolig tjej). Men igår när jag kom hem från sista mötet så började jag må jätteilla och ganska snart kände jag igen symptomen från mina tidigare magsår. Som tur var har jag medicin kvar hemma men kvällen var mindre kul när jag kräktes flera gånger (sorry för tmi). Imorse mådde jag dock mycket bättre och en stund efter att jag fått i mig lite mer mediciner så kände jag mig som vanligt igen.

Tyvärr är det enklare sagt än gjort att dra ned på tempot för mig. Jag kan inte bara släppa en eller flera delar. Däremot kan jag vara snällare mot kroppen. Micke brukar säga att man inte har tid att missa träningen just för att det förebygger skador och sjukdomar. När jag hade mitt första magsår för några år sedan drack jag efter det inte alkohol alls på nästan två år. Istället tränade jag fem till sju dagar i veckan och gick marathon på söndagarna (nej, det finns inget som heter ”lagom” i min värld). Får se om jag kan hitta en balans någonstans mitt emellan kärleken till arbetet och tid till träning.

/A

© 2019 ANNA SVAHN. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.