Lendify + Börshajen

Igår när jag käkade frukost med några vänner som också är entreprenörer så diskuterade vi vikten av att bolla idéer och ta in perspektiv från andra. Jag tycker att det är fantastiskt att ha driftiga vänner i samma bransch som man kan bolla med, prata ut med eller som bara förstår en.

En sån person är Andra Farhad som driver Börshajen. Man hade kunnat kalla oss konkurrenter men i själva verket är hon en av de första jag hör av mig till om jag vill berätta något, jobb eller privat, och det känns väldigt skönt att veta var vi har varandra. Därför tycker jag att det är extra kul att Börshajen och Lendify (som jag ju skrivit om tidigare här och här) lanserar en ekonomiskola tillsammans!

Klicka på bilden för att komma till artikeln

Genom att använda gamifications ska de få människor att engagera sig för att förbättra sin privatekonomi – genialiskt. Grymt jobbat, fantastiskt med duktiga vänner!

Jag tänkte förresten göra en uppdatering gällande mina innehav i Lendify. Jag använder ju det som en del av mitt månadssparande på riktigt lång sikt. Skönt med relativt ”trygg” avkastning i form av ränta. Fungerar hittills väldigt bra, vill ni se en uppföljning?

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.