Helg

Capex hehe

Jag skrev nästan ”äntligen helg” men jag är så studsig på grund av en ny idé att jag lär lägga en hel del tid i helgen på att skissa upp en plan. Dessutom ska jag korra färdigt min och Linnéas ‘Investeringsguiden’ som vi precis fått tillbaka från förlaget och förbereda inför Nordnet Live nästa vecka.

Imorgon ska dock jag och Micke till Sturebadet för att hänga lite i deras spa. Jag försöker bryta av jobbet med till exempel spa eller massage för att få in lite avbrott i mitt liv. Annars jobbar jag mer än gärna 06-22 utan stopp. Det största problemet för mig när det kommer till att stänga av handlar om att jag tycker att det jag gör ÄR det roligaste som finns. Om jag inte skriver, nätverkar, arbetar med Feminvest och allt vad det innebär så vill jag istället lyssna på en podcast om finans, läsa nyheter eller böcker inom området. Jag drivs av att lära mig saker inom områden som jag tycker är intressanta. När jag då jobbar med något som jag tycker är spännande är det svårt att inte vilja grotta ned sig i det dygnet runt. Lyxproblem. Min största styrka är nog dock kanske att jag har exakt noll problem med sömnen och därmed sover exakt åtta timmar per natt och därför alltid är utvilad och kan köra ända in i kaklet. Sömnen är säkert självförstärkande, jag kanske sover så gott just för att jag är mentalt slutkörd efter en dags arbete?

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.