Vad är hållbara investeringar?

Idag släpptes årets första avsnitt av Feminvest Direkt. Jag har ju tidigare hintat om Feminvest Sustainable och nu kan jag avslöja att det alltså är ett partnerskap vi ingått tillsammans med bolaget Arabesque. Maria Mähl, nordenansvarig för lansering av Arabesques produkter var även med mig i EFN Börslunch och i veckans avsnitt av Feminvest Direkt diskuterar vi vad hållbarhet egentligen är och varför man som investerare bör göra en lika sofistikerad hållbarhetsanalys som man gör en finansiell analys.

Någon kommenterade på Twitter angående min H&M-analys att den andra gästen, alltså Maria, blängde surt på mig för att jag var efterbliven och bara svamlade om H&M men hon låter hälsa att det är hennes ”resting bitch face” men att hon jobbar på det, eller kanske försöker sluta jobba på det. Hon tycker alltså inte att jag svamlar särskilt mycket och som ni kan se på bilden ovan (klicka för att komma till Feminvest Direkt) så gillar vi att jobba ihop.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.