Monsun i Colombo

Det är ganska mycket smog i Colombo vilket gör att sikten är ganska dålig. Därför tyckte vi att det var helt fantastiskt när himlen sprack upp och vi kunde se havet från takterrassen… Det höll i cirka fem minuter innan himlen öppnade sig och regnet öste ned över oss på terrassen. Väldigt mysigt!

Annars gör vi inte så mycket. Jag har ju skrivit klart ena boken (min och Linnéas) och skickat in till förlaget. Sen varvar jag nästa bokprojekt (deadline i maj) med läsande och sen en hel del snack om livsfilosofi, mening och syfte med livet, jaget och mer därtill.

Jag har också bränt mig, jättemycket. Micke skrattade när jag la mig i solen igår. Inte för att jag klagar alltså, jag lever alltid med mina konsekvenser. Idag har jag däremot flera lager spf 50 och har hållt mig i skuggan! Efter de hittills ganska få dagarna här är vi i alla fall mer säkra än någonsin på att Sverige kanske inte är landet vi vill spendera majoriteten av året i. Vi har redan lagt upp en plan och jag kommer berätta mer längre fram om att vi redan senare i år kommer att ”provbo” i Frankrike under några månader.

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.