Barbara Krumsiek

Den här dagen har verkligen gått i ett. Jag började med att träffa en förvaltare från Indecap för en intervju till Feminvest Direkt, den kommer ut nästa vecka. Direkt efter satte jag mig i en taxi mot Nordnet för att möta upp Maria från Arabesque och sedan även Barbara Krumsiek som kom direkt från flygplatsen. Hos Nordnet snackade vi om jämställdhet, jag älskar Barbaras sätt att se på saken. Hon har i ett Ted Talk sagt att vi först är jämställda när det är lika många vanliga och inkompetenta kvinnor som driver företag som det idag är vanliga och inkompetenta män som driver företag.

It needs to be as many average and incompetent women leading companies as there are average and incompetent men leading companies.

Förresten långt utanför min comfort zone att göra intervjuer och inslag på engelska, men det ska bli kul att se resultatet.

Efter Nordnet satte vi oss i en taxi mot Nyhetsbyrån Direkt igen där vi skulle göra fler inslag innan vi avslutade eftermiddagen med en sista intervju på Scandic Anglais. Mycket press den här veckan. Ser framförallt fram emot onsdagen, men kan inte berätta riktigt varför ännu.

/A

3 Comments

  1. Hej Anna,

    Följer din blogg med stor behållning. Har under en tid funderat på att köpa pappersguld (GLD eller IAU) för att minska risken i min portfölj, men var för sen på bollen innan mifid2 trädde i kraft vilket ju begränsar möjligheterna kraftigt. Har du några tips på bra och likvärdiga alternativ?

    Tack på förhand!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.