ANNA SVAHN

Meny Stäng

Ärligt, naket och jag

Det händer en hel del år 2018 för mig. När jag gästade ’25 minuter’ så fick jag frågan om vad som var mitt stora ”mål” eller min högsta ”dröm” med livet. Svaret var lika enkelt som självklart – jag vill bara vara lycklig och ser till att göra mer av det som gör mig glad.

Jag gjorde en poll på Twitter idag där jag helt enkelt frågade om jag skulle hålla mig till finans eller om mina läsare vill veta mer om mig. Av totalt 24h är det i skrivande stund 14h kvar av omröstningen och en majoritet av 51 procent vill att jag håller mig till finans.

MEN, eftersom jag ‘bara vill vara lycklig’ och således gör som jag vill så tänker jag följa Petruskos råd att det är bättre att mina läsare sållar än att jag gör det. Största fokus på bloggen kommer fortfarande att ligga på finans och investeringar men det kommer att finnas mer hjärta och själ bakom andra inlägg (inte så ofta, vad vet jag) där ni får lära känna en helt annan sida av Anna Svahn än finanstjejen. 2018 kommer nämligen vara året då ni får se delar av den kreativa versionen av mig själv. Det är nämligen så att jag förutom siffror och finans är en person med en kreativ sida som är starkare än den affärsorienterade.

Som ni kanske förstår är en stor del av mig just att inte ha tålamod. Det genomsyrar min person på ett plan som gör att jag alltid tar ut all glädje i förskott. Det absolut värsta som kan hända är att jag har varit glad i onödan, och eftersom mitt stora mål med livet är att vara lycklig så tycker jag att det är rationellt.

Jag sitter i skrivande stund på ett plan på väg mot Sri Lanka för att spendera tio dagar med min stora kärlek och en vän som trots att vi egentligen ganska nyss lärt känna varandra har kommit att bli en otroligt stor och viktig del av mitt liv. Jag har just nu låten ”Dawn Of Thaws” med Balmorhea i lurarna och det är helt ärligt den enda låten jag lyssnat på sen i förmiddags.

Det som kommer att ske med bloggen är att jag någon gång i veckan öppnar upp och skriver mer om mina tankar, filosofi, visar upp det jag målar eller skapar i form av text – för jag lägger en hel del tid på just det kreativa. Det känns först lite obehagligt men sen landar jag i att jag inte bryr mig. Jag vill bara vara lycklig och just ”skapandet” är en så pass stor del av det så jag ser ingen poäng med att undangömma det för er som så snällt går in och läser här varje dag, vecka och månad. Dessutom kommer jag under det här året att spendera en eller flera månader i Frankrike för bokskrivande, målande och återigen ta upp musiken och det känns inte mer än rätt att involvera även er i den kanske lite udda kombinationen av kreativt flummig med en pensel i ena handen samtidigt som jag tar ett affärsmöte per telefon.

Jag ser 2018 och de ändringar jag gjort som en investering i mig själv och därför platsar det på bloggen. Inte för att det hade gjort något om ni inte hade varit av samma åsikt. Det här är jag och så får det bli.

Häng med. 2018 är mitt år. Och ditt också för den delen.

/A

© 2019 ANNA SVAHN. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.