Årets första event

Igår samlades 60 kvinnor från Feminvests nätverk för årets första event tillsammans med Analys Group! Jag blir alltid så överväldigad av att träffa andra kvinnor som likt mig själv tycker att investeringar är lika kul som jag. Någon hade sett mig på Börslunch och tyckte att det var härligt med någon som inte hade precis samma åsikter som alla andra. På tal om H&M förresten så ska det bli spännande med rapporten den 31 januari. Jag tror att de kommer att avslöja något om deras ”hemliga” projekt där de ska sälja märkeskläder billigare online och att detta tillsammans med att kursen just nu är så hårt pressad kommer att dra ett lättnadsrally om de också bestämmer sig för att behålla utdelningen (även om jag tycker att det hade varit ett stort misstag). På sikt tror jag som sagt dock fortfarande på nedgång men som jag skrivit många gånger innan – under nedgång ser vi rekyler.

Nog om det. Efter förra årets magsår har jag lärt mig att balansera livet lite bättre mellan jobb och annat, så ikväll ska jag ut och käka middag med en tjejkompis på Volt, en dold liten stjärnkrog här i Stockholm. Ser fram emot vin, filosofiska tankar och bra mat. Balans balans!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.