Fattig, bostadslös och misslyckad

”Passa dig Anna, du hade inte varit någonting utan Micke. Du hade varken haft pengar, jobb eller framgång.”

Du har rätt. Jag hade inte varit någonting utan Micke. Jag känner faktiskt så. Men det har inte med pengar, jobb eller framgång att göra. 

Min framgång är min egen. Pengar hade jag sedan innan. Mina nätverk som lett mig till den position jag har idag skaffade jag innan vi träffades. Eller rättare sagt, jag tror nästan att man skulle kunna påstå ATT vi träffades på grund av mitt sätt att nätverka. Allt är min förtjänst med andra ord, Micke borde tacka mig. 😉 

Men som du skrev. Jag hade inte varit någonting utan Micke och anledningen till att jag är där jag är idag beror mycket på honom. Jag förstår att alla i ett förhållande kanske tror att inga andra par har det bättre än sig själv, men i vårt fall är jag övertygad om det. Jag är där jag är för att jag har ett stöd hemifrån som är få förunnat. Jag är med någon som ger mig utrymme att vara mig själv, utvecklas, lära mig, växa. Någon som jag hela nätter kan sitta uppe och diskutera vad som helst med, oavsett om det är filosofi, investeringsstrategier, affärsutveckling, böcker vi läst och vill dela med oss av. Vi pratar om allt och stöttar varandra. Därför är jag där jag är idag, för att jag fått möjlighet att bli den bästa versionen av mig själv, utan att någon dömer mig eller saktar ned mig.

/A

3 Comments

  1. Hmm, utifrån dina två senaste inlägg verkar det som att du får en hel del näthat 🙁 tråkigt i så fall, jag tycker du skriver intressanta inlägg med en lite annan syn på saker och ting jämfört med andra bloggare som jag läser. Vilket är positivt, eftersom det behövs olika röster. Kämpa på och gör din egen grej.

  2. Ni är ett fantastiskt team, Anna! Det är väldigt inspirerande att följa er båda samt era individuella och gemensamma steg framåt. Tack för en givande blogg!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.