Det finns fördelar med att vara sjuk

Den här veckan och helgen har gått extremt snabbt. Jag har varit småsjuk från och till i flera veckor och börjar inse att det kanske beror på att jag inte direkt varit duktig på att schemalägga återhämtning. Därför har jag avbokat varje helg fram till jul och fokuserar istället på att vila, skriva och när jag inte hostar längre, träna!

Helgen har spenderats i soffan under en filt med min laptop i knät skrivandes på min och Linnéas bok. Känns fantastiskt att den börjar ta form på riktigt. Skrivandet har varvats med promenader med hundarna och saffransbullar första advent till ära. Nu sitter jag med ett blogginlägg gällande att Stefan Persson för första gången på 10 år gjort en intervju bara för att påstå att H&M inte har några som helst problem med att hänga med i digitaliseringen och att de minsann investerat åtskilliga miljarder de tio senaste åren för den kommande branschomställningen. Ni kan säkert gissa vad jag tror att det egentligen handlar om men ni får ett blogginlägg där jag kommenterar intervjun ändå.

/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.