Tisdag

Fullt upp här idag. Sitter i skrivande stund mitt emot Micke och jobbar med Feminvest Sustainable som kommer under 2018 (något framflyttat). Idag började jag morgonen med frukost med två tjejer som var intresserade av att skriva en masteruppsats om vad skillnaden i mäns och kvinnors riskbenägenhet vid aktiehandel beror på. Blir alltid så himla glad när jag blir tillfrågad att hjälpa till med den typen av projekt. Efter lunch var jag förbi och rekade lite bokomslag till min och Linnéas kommande bok (snart deadline!) och efter det stack jag och Micke ut på en promenad med hundarna för att promenera igång hjärnan lite och bolla idéer inför det vi sitter och jobbar med just nu.

Igår var förresten EFN förbi hemma hos oss. Ni får se vad vi hittade på i december, men jag kan lova att det blev magiskt. Micke fick efter många om och men även han lite tid i rampljuset (hehe).

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.