Sri Lanka

Vi kom ju hem från New York för cirka tre veckor sen. Jag reser gärna så mycket jag hinner och gillar att jobba från ”semestern”. Jag ska lämna in ett sista utkast för min och Linnéas bok vid årsskiftet och därefter ska jag skriva färdigt min andra som också släpps under 2018. Därför blir det inte så mycket resande utöver jobbet förrän till sommaren – MEN, först en sväng till Sri Lanka i början av januari.

Ingen av oss har varit där tidigare och för ett par månader sen flyttade en vän dit, så vi passar på att åka dit! Tanken är att verkligen bara ladda upp inför våren som kommer att bli påtagligt stressig för min del, det händer mycket med jobb etc just nu och jag släpper ju dessutom två böcker under 2018. Fullt upp med andra ord. Vi kommer att spendera den mesta av tiden i Colombo men även planerat att besöka Unawatuna, Marissa, Turtle Bay och ett barnhem för föräldralösa elefanter!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.