Fundler i Feminvest Direkt

I förra veckans avsnitt av Feminvest Direkt gästades jag av Anton och Ulf från Fundler. Fundler tog fasta på att den digitala generationen själva vill ha makten över sitt boende och hur och var de jobbar och spenderar fritid och pension. Då behövs pengar och då duger inte nollräntekonton, utan det krävs bra investeringar. För att man ska slippa ägna veckor åt att jämföra alternativ och istället kunna få det bästa snabbt och enkelt byggde de en app för den nya generationens investerare, så att de ska kunna äga sin egen framtid.

Klicka på bilden ovan för att komma till avsnittet eller sök på Feminvest Podcast i din podcastapp!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.