Hållbara investeringar och Feminvest Direkt

Inläggen kommer lite glesare just nu men det beror framförallt på mycket jobb och lite prioriteringar från min sida. Jag tänkte dock lägga upp senaste avsnittet av Feminvest Direkt där jag gästas av Trine. Trine är en plattform som möjliggör investeringar i solenergi genom att man som investerare är med och finansierar projekt som bygger solcellsparker i Afrika. Sam, grundare och VD, berättar hur det går till, vad energifattigdom är och hur Trine arbetar för att motverka det.

Klicka på bilden för att komma till klippet

Det var fantastiskt roligt att ha Sam i studion, och ni som följer mig på Twitter vet att jag alltid dansar innan jag tror att kamerorna är igång (de är tydligen igång, hehe).

Sam tog fram musik lokalt från Africa (Huff + Puff med Just a Band) som vi lyssnade på för att få rätt feeling innan inspelning.

Lyssna på avsnittet via din podcastapp eller titta här alternativt klicka på bilden ovan för att komma direkt dit! – Och just det, Trine bjuder på ett litet startkapital för er som vill investera via dem!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.