Smygtitt och Malmö

Då var jag framme i Malmö efter nästan två dygn i Göteborg. Eventet med Nordnet igår var superlyckat och det är väldigt roligt att få prata lite med er som kommer fram! Jag har precis fått bilderna från fotograferingen med Mouche igår! Vi ska bygga om på bloggen lite så de ska delvis användas dit, men först kan vi väl prata lite om kostymen från Tibi som jag bär på bilden nedan.

Micke tyckte att det såg ut som en städrock men jag älskar den! Ganska långt ifrån vad jag brukar bära i vanliga fall men kul med omväxling! Just nu är jag i Malmö för ett event tillsammans med Analyst Group och Feminvest. Fullsatt – hur roligt som helst! Mycket resande i veckan men helt klart värt det och nästa vecka kommer jag att bo inne på kontoret för att komma ikapp med mail och annat som inte riktigt hänger med när man jobbar på språng!

/A

1 thought on “Smygtitt och Malmö”

  1. Hej!
    Jättesnyggt, skorna passar väldigt fint till. Jag har en fråga; vi har ju en stark krona nu, hur kan det påverka inflationen tro? Är ju av intresse eftersom det måste inverka när riksbanken tar beslut om höjd ränta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.