Krishantering och fotografering

Vilken dag! Klockan halv åtta satte jag mig i en taxi på g mot mitt första möte för dagen i Göteborg. Efter det stack jag till Style by Mouche för häng och fotografering, så fina bilder! Sen stack jag till tjejerna på Sigmastocks för att sen slänga mig in i en taxi som ganska lagom fastnade totalt 90 minuter i Göteborgs härligaste köer. Efter att på minuten ha kommit fram inser jag dock att jag tappat telefonen i baksätet och får på tom mage försöka lösa situationen samtidigt som jag försöker rodda igång eventet här i Göteborg. Slutet gott som vanligt dock, jag fick tag på chaufförens nummer och kunde låna en telefon – så nu får jag inte bara tillbaka min telefon efter eventet, jag har också en taxi som kör mig till min syster. Perfekt!

Behind the scenes från fotograferingen idag. Tog såklart med mig Capex, min lilla partner in crime som hänger med mig land och rike runt på jobb. Han är förresten världens bästa resesällskap. Sover på mina fötter och gnäller aldrig.

Bilderna från fotograferingen kommer i veckan tror jag, men tills dess kan vi väl kika lite till på bilder tagen behind the scenes på livets kostym.

Och så finns det personer som påstår att investeringar är tråkiga. Ja, jo. ”Jättetråkiga”.

/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.