Di Börsmorgon – ”Skattehöjningen sänder fel signaler”

Jag har fått mycket bra respons på min kritik mot skattehöjningen av ISK och KF i helgen. Imorse gästade jag också Di Börsmorgon för att diskutera beslutet ur ett jämställdhetsperspektiv och vad skattehöjningen egentligen betyder. Jag förstår att åsikterna kring mina inlägg är olika och det är helt okej, jag vill ha debatt. Men jag står fast vid att Ullas utspel om att jag inte skulle vara för systerskap är helt fel, läs mer om det här.

Klicka på bilden för att komma till inslaget.

/A

2 Comments

  1. Jag har funderat på senare tid vad det här med systerskap egentligen innebär? Jobbar man för jämnställdhet om man innehar systerskapligt blod? ?

    Återigen bra jobbat och jag är glad att du ändrat min syn på jämnställdhet som jag skrev på bloggen ?

    PS: tröjan du skickade börjar bli för liten ?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.