Helgen

Jag var inte så kaxig när jag vaknade klockan 12 i söndags. Kan knappt minnas när jag sov så länge sist. Som tur var hade Micke varit vaken en stund och gav mig en kopp kaffe ungefär i samma sekund som jag klev upp ur sängen innan vi tog på oss regnkläder och gummistövlar och gick ut med hundarna.

I lördags mötte jag först upp några på Urban Deli precis vid oss och sedan åkte jag och Micke till Strand Hotell där våra vänner var. Efter några glas vin, börssnack, råvarudiskussioner och allokeringsstategier så drog vi oss vidare till Sturehof för en riktigt sen middag. Jag beställde in toast skagen som jag åt exakt noll av men sedan skickade över till Micke som åt upp åt mig, hehe.

Sen borde vi åkt hem men det gör man ju aldrig när man ska, så vi stack istället till en vän till Micke där vi diskuterade resor, finans och filantropi resten av natten innan en Uber plockade upp oss vid fyra för att ta oss hem till hundarna som då fick en bonuspromenad innan vi somnade!

tio poäng på den kvällen/natten!

I söndags låg vi i soffan och kollade på Silicon Valley tills det kliade i fingrarna och jag satte mig och pillade med en ny investeringsstrategi som jag är helt inne på just nu. Kanske mer om det längre fram, den ska formuleras, backtestas osv. Sen såg vi filmen Kon-Tiki och jag som är livrädd för djupt vatten blundade halva tiden!

Det var min lilla helg!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.