Helgen och en berättelse

Min helg har varit lite som det senaste året, helt perfekt och fylld av personer som jag tycker om. Egentligen skulle man nog kunna säga att helgen började redan i torsdags när det var exakt ett år sedan jag och Micke träffades över ett glas vin för att jag var i Stockholm och ville kolla upp en bokreferens och han trodde att jag bara skulle prata om aktier och därför hade kollat upp H&Ms P/E-tal för att tala om för mig att aktien var dyr. <3

Tillbaka till brottsplatsen alltså, Sveavägen 44.

Med våra armband såklart! #loveconquersterror

Vår första kväll för ett år sen är en ganska rolig historia egentligen, och kvällen var verkligen magisk. Vi spenderade morgontimmarna på Mickes tak efter att ha klättrat ut genom ett fönster för att sitta där och dricka vin när alla ställen i Stockholm hade stängt. Sen dröjde det ungefär tre dagar innan Micke berättade att han fullständigt fallit för mig – och jag kände exakt likadant. Dagen efter sa jag upp mig från jobbet i Malmö för att flytta till Stockholm.

I fredags efter jobbet tog vi en lugn kväll och drog upp varsin fatboy på taket och delade på en flaska vin i sällskap av sommarens kanske sista solstrålar.

Både jag och Micke har egentligen ganska ”enkel” smak. Med det menar jag att vi alla dagar i veckan hellre sitter i sköna kläder (Micke i träningskläder efter gymmet) på taket eller i soffan och delar på en flaska riesling (helst Sander, älskar) eller chenin blanc (testa Anima, fantastiskt) än att klä upp oss för att gå ut och trängas på en restaurang eller bar med andra.

I lördags bestämde jag mig för att ta en hel dag ledigt och låg först och läste en stund innan jag skulle handla till kvällens middag. En vän kom över och käkade sashimisallad. Jag äter mindre och mindre kött och har till 90 procent gått över till fisk och vegetariskt. Emellanåt äter jag kyckling också men det är sällan. Jag har alltså inte sett någon av alla dokumentärer och därför ställt om, jag tycker bara inte att det är så gott längre och mår mycket bättre utan. Efter mitt andra magsår i våras har jag blivit lite schysstare mot kroppen, både när det gäller kosten men även när det kommer till att vila. Att ge mig själv tid att ta en hel dag ledigt för att läsa böcker eller sitta på taket och meditera i solen med ett glas vin var inte direkt något jag trodde att jag skulle göra innan.

Lite senare igår kom några fler vänner över och sen skulle vi ut men Micke hade glömt sitt leg så han kom inte in. Väktarna var lite osäkra på om han var över 25 (haha).

Imorse gjorde vi det jag gillar mest, käkade långfrukost och drack kaffe till Silicon Valley. Nu är Micke och tränar och jag ska jobba en stund!

Det var den helgen, nu ska jag kika lite mer på BTC som stuckit iväg de senaste veckorna.

/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.