Golden hits, prickskytte och champagnebrunch

Min helg har i vanlig ordning varit magisk. I fredags skulle vi ta det ganska lugnt men ändrade oss i sista stund och drog oss ut på stan vid 23 för att möta upp lite vänner över ett glas vin. Vi hamnade på Nobis (standard) och gick sedan till Golden Hits för att möta upp en annan vän. GH var en upplevelse måste jag säga. Minst sagt mixat klientel. Vi var där inne i cirka två minuter innan vi drog hem och satt och drack vin och pratade om livet till sex på morgonen med en kompis. Sen var det dags att få några timmars sömn för klockan ett skulle vi vara på The Target vid söder för att prickskjuta.

Jag träffade bättre än förväntan. Gillar prickskytte men det var ett tag sen sist så jag var lite off i början, men sen så. Fick en tomhylsa i pannan också, hehe. 

På kvällen hade vi bord på Farang eftersom vi firade ett år men när vi kom hem från The Target kom vi på att vi ju inte ens gillar att trängas med andra så vi sov i två timmar för att ta igen nattsömnen innan vi gick och köpte godis och låg i soffan och kollade på en film istället. Helt rätt prio. Lite som när vi på nyår inte orkade fira utan istället klättrade upp på taket med varsin kopp te för att titta på fyrverkerierna. <3

Imorse tog vi en långpromenad med hundarna runt Kungsholmen innan jag mötte upp Matilda för champagnebrunch på Strandvägen 1. Nu har jag precis kommit hem och ska jobba lite innan vi lagar middag ikväll.

Tonfisktartar med melon och sotad avokado. Jag vet. Hur gott?

Nu ska jag fortsätta med mitt råvaruinlägg och sen skriva bok!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.