Ge tillbaka – #loveconquersterror

Först – tack för all fin respons över intervjun i Di Weekend förresten, jag tycker att mitt jobb är en ynnest och jag får nypa mig i armen varje dag när jag inser att mitt jobb är min passion.

Något jag funderar mer och mer på är hur jag ska kunna ge tillbaka, så när jag hörde att en vän till mig och Micke startat bolaget #LoveConquersTerror som säljer (dessutom riktigt snygga) armband där endel av vinsten går till välgörenhet och en annan del för att arrangera välgörenhetsevent så ville jag såklart stötta!

Armbanden finns i guld, silver, rosé och svart. Jag har ett av varje för att kunna matcha andra smycken. 

De kostar €25 styck men då är de alltså guld- och silverpläterade, vilket en nickelallergiker som mig uppskattar. Efter att jag fått hem mina armband beställde jag ett till min syster och ska köpa fler till resten av familjen. Världens bästa present om ni frågar mig.

Jag får inte betalt för det här inlägget däremot så gillade jag armbanden så mycket att jag frågade Jens om inte jag kunde få lotta ut några! Jag har fyra armband att lotta ut, ett guld, ett silver, ett i rosé och ett svart. För att vara med och tävla vill jag att ni gillar #loveconquersterrorFacebook och sedan kommenterar inlägget eller skickar ett mail till mig (kontaktuppgifter finns ovan) med vilken färg ni vill ha och vilken välgörenhetsorganisation ni hade tyckt passade bra att skänka en del av vinsten till!

Tävlingen avslutas på onsdag den 16 augusti kl 20:00!

Gilla sidan på Facebook här eller gå in på hemsidan och beställ ett armband om du vill här.

/A

2 thoughts on “Ge tillbaka – #loveconquersterror”

  1. Åh,vilka fina armband! Och bra budskap. Maskrosbarn borde få en del av vinsten om jag får välja! Att göra dagen bättre för dessa barn som växer upp i familj med olika svåra situationer som kan medföra stor oro.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.