Börsen och Style by Mouche

Insåg när jag skrev rubriken att det nästan lät som att Mouche skulle noteras, men så är alltså inte fallet! Efter gårdagens nedgång på OMXS30 är snart årets uppgång utraderad. Det ser dock ut som att vi drar någon form av lättnadssuck och att börsen kommer att öppna på blått idag – frågan är dock om vi håller oss där hela dagen. Skulle vi gå under 1500 punkter skulle det inte bara betyda att årets uppgång är utraderad utan även visar på en klar bild av marknadspessimism. Det som behöver ske för att ändra på den negativa synen på börsen är framförallt Q3-rapporter som slår förväntan. Problemet är dock, att just tredje kvartalet ofta är det sämsta på hela året, vi får väl se om det finns med i förväntningarna när rapporterna väl kommer.

Nästa vecka blir en vecka på resande fot för min del. Feminvest har ett event i Göteborg den 6 september och sedan rör jag mig ner mot Malmö den 7 september för lite möten och ytterligare ett event (inbjudan kommer ut idag). På fredagen åker jag och Casper (hunden) till mina föräldrar och är tillbaka i Stockholm först på söndag kväll! På morgonen den 6 september ska jag dock först förbi Style by Mouche och ”The Apartment”. Alltså, kan vi bara stanna upp lite och titta på bilder från deras lägenhet? 

Klicka på bilden för att komma dit

Jag och Micke var och kollade på en våning vid Karlaplan i söndags men balkongerna var lite för små och vi insåg också att vi gärna vill ha varsitt kontor hemma som idag. Vi var också och tittade på ett townhouse igår vid Östermalm men det verkar inte ha så bra ljusinsläpp. Svårt det där, det är inte så att vi ”måste” flytta men vi (läs: jag) älskar att titta på lägenheter och fantastiska Johanna som driver Style by Mouche har lovat att styla vårt nya hem i framtiden. Jag älskar att inreda men det hade varit en dröm att bo i ett sagoslott a la Mouche. Den investeringen kan ju hittills verkligen vara bland det roligaste jag gjort i mitt liv.

I alla fall, på onsdag morgon ska jag dit för en fotografering. Jag behöver lite nya pressbilder och var är bättre/roligare att ta dem om inte hos ett företag där jag är investerare? Så roligt!

/A

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.