Onoterad investering

Jag har precis gjort min första onoterade investering i ett bolag som jag kom i kontakt med i våras. Minns ni att Johanna från Style by Mouche gästade Feminvest Direkt och berättade om hur de med hjälp av The Apartment gör varje liten kvadratmillimeter lukrativ? Om inte, se avsnittet här eller lyssna på det via Feminvest podcast. Jag föll för både affärsidén och för underbara Johanna som driver det och i slutet av juni var jag och Micke i Göteborg och åt middag med gänget från Mouche.

Fick använda pennan jag fick av Micke i födelsedagspresent också

Det som fick mig att bestämma mig var förutom att idén är genialisk var framförallt värderingen. För er som vill veta med eller är intresserade av ett prospekt så hittar ni Johannas kontaktuppgifter på hemsidan här.

Som investerare känns det otroligt roligt att gå in i onoterat för första gången och jag ser verkligen fram emot en spännande resa med Mouche!

/A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.